Βελτίωση στύσης με κρουστικά κύματα

Βελτίωση στύσης με κρουστικά κύματα

H θεραπεία με κρουστικά κύματα είναι μια πρωτοποριακή μέθοδος αντιμετώπισης στυτικών προβλημάτων που οφείλονται σε αγγειακά αίτια, η μόνη που στοχεύει στο αίτιο κι όχι στο σύμπτωμα και δίνει οριστική λύση στα προβλήματα στυτικής δυσλειτουργίας ανώδυνα και χωρίς φάρμακα.

Τα υπερσύγχρονα και κορυφαίας ιατρικής τεχνολογίας μηχανήματα και οι άρτια εκπαιδευμένοι επιστήμονες που διαθέτει το Andrology medgroup  εγγυώνται άμεσα και ανώδυνα αποτελέσματα.

Mόνιμη λύση στα προβλήματα στύσης

Σε μόλις ένα μήνα (8 συνεδρίες), ανώδυνα και χωρίς φάρμακα.

…και εγένετο αγγεία

Η στύση είναι ένα αγγειακό φαινόμενο, αφού χαρακτηρίζεται από αύξηση της ροής του αίματος στα σηραγγώδη σώματα έτσι ώστε να επιτευχθεί ικανοποιητική σκληρότητα για διύσδειση.

Μέχρι σήμερα οι θεραπευτικές επιλογές αντιμετώπιζαν μόνο το σύμπτωμα αλλά όχι την αιτία, δηλαδή τη μείωση της ροής του αίματος στα σηραγγώδη σώματα του πέους. Με τη νέα θεραπευτική μέθοδο η θεραπεία της πάθησης έρχεται πιο κοντά.

Η πρωτοποριακή μέθοδος αντιμετώπισης της στυτικής δυσλειτουργίας αγγειακής αιτιολογίας με κρουστικά κύματα, ουσιαστικά χαρίζει στο πέος “καινούργια αγγεία” ώστε να μπορεί να δημιουργήσει και να διατηρήσει μια καλύτερη στύση. Βασίζεται σε αντίστοιχη θεραπεία για την ισχαιμία του μυοκαρδίου της καρδιάς, προκαλώντας αγγειογένεση, δηλαδή ανάπτυξη νέων αγγειακών κλάδων.

Βελτίωση στύσης με κρουστικά κύματαΗ χορήγηση των κρουστικών κυμμάτων στο πέος επιτυνχάνεται μη επεμβατικά με μια ειδική συσκευή (Piezowave 2), που εκπέμπει τοπικά χαμηλής έντασης κρουστικά κύματα που επικεντρώνονται στη περιοχή-στόχο (σηραγγώδη σώματα του πέους).

Η θεραπεία έχει ένδειξη σε ασθενείς που το πρόβλημα της στύσης έχει αγγειακή αιτιολογία και σαν αποτέλεσμα μας εξασφαλίζει την άυξηση της αιματικής ροής στα σηραγγώδη σώματα κατά την έναρξη , διάρκεια και διατήρηση της στύσης.

 

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία σας είμαστε διαθέσιμοι να σας εξυπηρετήσουμε 24 ώρες την ημέρα 365 ημέρες το χρόνο. Μη διστάζετε , επικοινωνήστε μαζί μας τώρα!  210.72.39.153