Φαλλοπλαστική

  Φαλλοπλαστική

Το πόσο  μεγάλο πρέπει να είναι ένα  πέος  φαίνεται να απασχολεί  ένα μεγάλο κομμάτι της ανδρικής κοινωνίας. Η ιατρική επιστήμη  θεωρεί και σωστά ότι το μέγεθος δεν έχει καμιά σχέση με την λειτουργικότητα. Η πιο κλασική συμβουλή είναι πως όλα τα μεγέθη είναι καλά φτάνει να κάνουν την δουλειά τους. Συνήθως στον  ευρωπαϊκό πληθυσμό τα μεγέθη που κυριαρχούν είναι 13 -15 εκ  ενώ στους μαύρους πληθυσμούς είναι λίγο μεγαλύτερα.

Το άγχος των ανδρών  είναι πολύ μεγαλύτερο από ότι εκφράζεται  στην πραγματικότητα γιατί πίσω από το μέγεθος (δεν έχω μεγάλο) μπορεί να κρύβεται και δυστυχισμένη ερωτική ζωή ανεξάρτητη από το μήκος τους πέους.

Υπάρχει ένα τμήμα του ανδρικού πληθυσμού που  βιώνει με έντονο άγχος το μέγεθος του και αυτό μπορεί να οδηγήσει ακόμα και σε απόχη από το σεξ και σε ακραίες περιπτώσεις αυτοτραυματισμούς στην προσπάθεια να το μεγεθύνει με “πρωτόγονες” μεθόδους.

Η τεχνική που εφαρμόζεται σήμερα για την μεγέθυνση  είναι απλή και αποτελεσματική μονό όταν γίνεται από έμπειρη ομάδα.

Η αισθητική και λειτουργική φαλλοπλαστική είναι ουσιαστικά μια αλλαγή της σχέσης του ανατομικού έσω φαλλού με το έξω τμήμα του, το οποίο είναι και ορατό. Αυτό επιτυνχάνεται αλλάζοντας τη θέση του έσω τμήματος ( το οποίο συνδέεται με το ηβικό οστό), δηλαδή την αλλαγή της αναλογίας του μέσα και του έξω πεϊκού σώματος (εξελκυσμός). Κατά την διάρκεια της επέμβασης επιμήκυνσης μπορεί να γίνει ταυτόχρονα και πάχυνση αυξάνοντας την περίμετρο του φαλλού με συγκεκριμένο υλικό. Για τον σκοπό αυτό έχουν χρησιμοποιηθεί κατά καιρούς ειδικά επεξεργασμένο δέρμα, λίπος (το οποίο λαμβάνεται κατά την διάρκεια του χειρουργείου από τον ίδιο τον άνδρα με την μέθοδο της λιποαναρόφησης από συγκεκριμένα σημεία του σώματός του), βιοσυνθετικό υλικό που εμποτίζεται με τον ορρό του ίδιου του άνδρα και αποκτά ιδιότητες αυτομοσχέυματος, καθώς και μοσχεύματα φλεβών. Επιλέγεται αυστηρά από τον εξειδικευμένο ιατρό (εξατομίκευση μεθόδου για καλύτερο αποτέλεσμα). Η επέμβαση διαρκεί περίπου μια ώρα, δεν χρειάζεται νοσηλεία αλλά ούτε και ιδιαίτερη μετεγχειρητική παρακολούθηση.

Ο μεγαλύτερος προβληματισμός και φόβος των ανδρών που ενδιαφέρονται να προχωρήσουν σ’ αυτήν την επέμβαση, είναι μήπως μετά, αντιμετωπίσουν πρόβλημα στύσης, πράγμα που δεν ισχύει αφού η τεχνική (όταν γίνεται σωστά και από εξειδικευμένη ομάδα) αφήνει ανέπαφο τον στυτικό μηχανισμό.

Η επίσημη ιατρική κοινότητα είναι επίσης αμήχανη για πως αντιμετωπίζει και χειρίζεται ο γιατρός τους άνδρες με αίτημα  την αύξηση  του μεγέθους. Η αλήθεια είναι πως πρέπει ο γιατρός να αξιολογήσει την ψυχολογική ανάγκη του άνδρα για την αύξηση του μεγέθους και να μην παίρνει θέση είτε υπέρ είτε κατά  χωρίς μια συνολική αξιολόγηση της προσωπικότητας του.

Ο καθ’ ένας δικαιούται να διαχειρίζεται το σώμα του και να βελτιώνει την εικόνα του όταν θεωρεί ότι θα νιώθει καλύτερα.

  “Η επέμβαση φαλλοπλαστικής δίνει μήκος και όγκο στο πέος των ανδρών”

Δείτε το video

Ο χειρουργός ανδρολόγος, Δ/ντής του Andrology Med Group κύριος Θάνος Παλλαντζάς σε μια συζήτηση με την Πελίνα Θεοδοσίου σχετικά με τη σύγχρονη επέμβαση της φαλλοπλαστικής για επιμήκυνση πέους.

 

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία σας είμαστε διαθέσιμοι να σας εξυπηρετήσουμε 24 ώρες την ημέρα 365 ημέρες το χρόνο. Μη διστάζετε , επικοινωνήστε μαζί μας τώρα!  210.72.39.153