Πεϊκή Πρόθεση

Πεϊκή Πρόσθεση

Η πρόθεση ή ενδοπεικό ένθεμα είναι μια χειρουργική τεχνική για την αποκατάσταση της στύσης.Αντίστοιχες τεχνικές είχαν περιγραφεί και στην αρχαιότητα με ενθέματα οστών.

Η επέμβαση σήμερα γίνεται και με τοπική αναισθησία όπου με μια μικρή τομή στη βάση του πέους κοντά στο όσχεο(όρχεις) διανοίγονται οι δύο σωλήνες; του πέους , διαστέλλονται και στη συνέχεια τοποθετούνται δύο επιμήκεις σωληνωτοί και διογκούμενοι κύλινδροι από σιλικόνη.

Στην υδραυλική πρόθεση οι σωλήνες είναι διογκούμενοι(φουσκώνουν και ξεφουσκώνουν) δίνοντας στον άνδρα μια αίσθηση σκληρότητας και μαλθακότητας ανάλογης με τη δική του φυσική αίσθηση.

Είναι μια πιο φυσική αίσθηση και μοιάζει περισσότερο με τη δική του ικανότητα διέγερσης,σκληρότητας και πτώσης.

Η χειρουργική αυτή είναι μια λύση όταν όλες οι άλλες μέθοδοι έχουν αποτύχει. Όταν ο άνδρας δεν παίρνει πλέον καμία θεραπεία και καμία βοήθεια σε φάρμακα, είναι μια λύση που αποκαθιστά την ικανότητα του , δίνοντας ένα επιπλέον προσόν να διατηρείται σκληρός για όσο θέλει.

Πολλοί άνδρες θεωρούν ότι δεν θα είναι φυσική η στύση τους αλλά κάνουν λάθος γιατί η στύση αυτή δεν διαφέρει σε τίποτα από τη φυσική αίσθηση που είχαν με τη δική τους σκληρότητα. Φοβούνται ότι δεν θα εκσπερματώνουν ενώ κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει,αντίθετα μπορούν να εκσπερματώνουν σύμφωνα με την επιθυμία και το χρόνο που διαθέτουν.

Η απόρριψη είναι μια συχνή φοβία των ανδρών που στηρίζεται στη λογική του ξένου σώματος.Κίνδυνος τέτοιος δεν υπάρχει! Σκεφτείτε τις προθέσεις στους ορθοπεδικούς,τους πλαστικούς χειρουργούς, τους καρδιοχειρουργούς. Σήμερα όλη η ιατρική στηρίζεται στη χειρουργική των ενθεμάτων για τις περισσότερες παθήσεις και ειδικότητες.

Απόλυτα και ίσως σε μεγαλύτερη ένταση,από τη στιγμή που η φυσική του στύση μπορούσε να τον διαψεύσει για λόγους άγχους ή άκαιρης διακοπής. Το χειρουργείο διατηρεί την ικανότητα του άνδρα για αυθόρμητη σεξουαλική επαφή.

Η ένταση της στύσης είναι ιδανική σε σκληρότητα και ελεγχόμενη διάρκεια που σημαίνει ότι ο άνδρας μπορεί να διατηρεί τη στύση του για όσο χρόνο θέλει χωρίς το φόβο πλέον της απώλειας. Επίσης το αισθητικό αποτέλεσμα είναι άριστο. (Η πρόθεση δεν είναι αντιληπτή είτε το πέος είναι σε στύση είτε σε χαλάρωση)

Όλες οι μελέτες δίνουν ποσοστά επιτυχίας και ικανοποίηση του ζευγαριού απο 94-97%

Υπάρχουν αλλά πολύ σπάνια. 4 στις 1000 προθέσεις μπορεί να χρειαστούν κάποια διόρθωση του μηχανισμού τους, αλλά οι εταιρείες που τις παράγουν δίνουν δια βίου εγγύηση.

Καμία νοσηλεία γιατί ο άνδρας φεύγει την ίδια μέρα από το νοσοκομείο. Είναι χειρουργείο μιας ημέρας.

 

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία σας είμαστε διαθέσιμοι να σας εξυπηρετήσουμε 24 ώρες την ημέρα 365 ημέρες το χρόνο. Μη διστάζετε , επικοινωνήστε μαζί μας τώρα!  210.72.39.153